[NEW] Chords Kunci Gitar Luntur - Didi Kempot Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : Em B Em B

B chords Luntur - Didi Kempot lyrics Em
Yen luntur ro wenterane
Am Em
Ora koyo yen luntur tresnane
lirik terjemahan arti indonesia Luntur - Didi Kempot download mp3 B
Tekan-tekane atine
C cord kord chord Luntur - Didi Kempot kunci gitar B
Koyo-koyo mung sak sire dewe

B Em
Ora sembodo mbiyene
Am Em
Saben dino mung tansah metukke
B
Saben kepetuk tembunge
Em
angrerepo dadio duwe’e

Am Em
Ora maido kolomongso mung sok gawe gelo
Em B
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Em Am Em
Ditambakno mrono-mrene tiwas-tiwas ndedhowo larane
B
Nanging tombo sejatine
Em B
ora liyo mung awake dewe

Int : B Em Am Em
B Em B

Ulangi dari awal 1x ^ ^