[NEW] Chords Kunci Gitar Manuk Dadali - Lagu Sunda (Voc. Mae Nurhayati) Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : C G F C-G-C
Suling : C F C G C
C....

C
Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
C F
Meberkeun jang-jangna bangun taya karingrang
chords Manuk Dadali - Lagu Sunda (Voc. Mae Nurhayati) lyrics C F
Kukuna ranggoas reujeung pamatukna ngeluk
cord kord chord Manuk Dadali - Lagu Sunda (Voc. Mae Nurhayati) kunci gitar C G C
Ngapak mega bari heberna tarik nyuruwuk

C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna
C F
gandang jeung pertentang taya bandingan nana
C F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
C G C
Taya karempan kasieun leber wawanena

Reff:
F
Manuk dadali manuk panggagah na
C
Perlambang sakti Indonesia Jaya
F
Manuk dadali pangkakoncarana
D G C
Resep ngahiji…...rukun sakabehna

C
Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
C F
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
lirik terjemahan arti indonesia Manuk Dadali - Lagu Sunda (Voc. Mae Nurhayati) download mp3 C F
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
C G C
Keur sukamna bangsa di Nagara Indonesia

Musik: C G C (2x) C
C F C G C
C

Ulangi dari awal lagu 1x gan ^ ^